Successos

Dos ferits, un d’ells crític, en un accident a l’N-II a Agullana

Dues persones van resultar ferides, una d’elles crítica, en un accident, ahir a la matinada, al quilòmetre 771 de l’N-II, a l’altura d’Agullana. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, el xoc es va produir entre dos cotxes i un camió, per raons que es desconeixen, i va provocar que un home quedés ferit crític i una dona, ferida menys greu. Es van activar dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), sis patrulles dels Mossos i tres dotacions dels bombers. La via va quedar tallada i es van fer desviaments per l’AP-7, fins poc després de les vuit, quan es va normalitzar el trànsit.

D’altra banda, el cap de setmana passat, també a l’Alt Empordà, els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 23 anys i nacionalitat francesa com a presumpte autor d’un delicte de resistència, desobediència als agents i conducció temerària.

També a Roses

En aquest cas ACN informa que els fets es van produir a les vuit del matí del dia 4. Un vehicle que circulava per l’N-260 al seu pas per Fortià en sentit Figueres i que s’acostava a un control policial, va girar bruscament i va fugir a gran velocitat. Una patrulla el va perseguir mentre el conductor circulava de manera temerària i sense respectar les normes. Va entrar al nucli de Santa Margarida de Roses a gran velocitat i es va accidentar contra un turisme aparcat. El conductor detingut va donar positiu per consum de cànnabis i se’l va denunciar administrativament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia