Successos

Assalta la casa d’un veí i li clava una ganivetada

Els Mossos van detenir ahir a la matinada a Sant Jaume de Llierca un home de 22 anys de Mali sospitós de l’intent d’homicidi d’un veí seu, un marroquí de 69 anys, a qui va ferir greument d’una ganivetada.

Eren cap a les tres de la matinada quan el noi malià va irrompre a l’habitatge, situat al número 27 del carrer Sant Jaume de Sant Jaume de Llierca, i primer va començar a llençar pedres i objectes contra les finestres. L’assaltant, que resideix al mateix carrer, finalment va esbotzar la porta de la casa, on hi havia la víctima i dos fills seus. L’assaltant va poder clavar una ganivetada a l’abdomen del pare de la família i va marxar.

Els equips d’emergència van rebre l’avís a un quart de quatre de la matinada i mentre una ambulància traslladava el ferit a l’hospital d’Olot els Mossos van anar a detenir l’agressor i el van traslladar a la comissaria d’Olot. Avui està previst que el posin a disposició judicial pels delictes d’homicidi en grau de temptativa, entrada en habitatge aliè i danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia