Successos

Dos detinguts per cultiu de marihuana a Bàscara

Els Mossos van detenir dos joves que cultivaven més d’un miler de plantes de marihuana en zones boscoses de Bàscara. La droga creixia en llocs de difícil accés. Els arrestos es van fer aquest dimecres a la tarda. Cap a quarts de set, els agents van veure un cotxe mig amagat en una zona de difícil accés del municipi. A dins no hi havia ningú. La policia es va endinsar al bosc i va arribar a localitzar fins a tres plantacions de marihuana a la zona. La més gran, amb més de 800 plantes. Els dos homes, que tenen 22 i 31 anys, eren en una de les plantacions. Van intentar fugir corrents quan van veure els agents, però els Mossos els van poder detenir. Aquest divendres han passat a disposició judicial.

La troballa de les tres plantacions a Bàscara s’emmarca dins els dispositius que els Mossos d’Esquadra de Figueres fan periòdicament per intentar localitzar cultius de marihuana.

Segons els càlculs de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, el valor de la droga en el mercat negre seria de 109.000 euros. Els dos detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia