Successos

Actes vandàlics repetits a l’escola de Cadaqués

En l’última setmana s’han produït com a mínim tres episodis d’entrades nocturnes i bretolades

S’ha malmès mobiliari i material del casal d’estiu

Al llarg de l’última setmana s’han produït almenys en tres ocasions actes vandàlics a l’escola Caritat Serinyana. Els primers a veure-ho són els usuaris del casal d’estiu, que quan arriben al matí es troben taules, cadires i calaixos regirats.

“Són bretolades i no tenim pistes per ara de qui poden ser els autors”, explica la regidora d’Ensenyament, Laura Blay. L’estudi amb la policia dels moments en què s’han activitat les alarmes ha posat en evidència que en alguns casos l’entrada a l’escola va ser a les tres de la matinada, fet que fa pensar que els autors possiblement no siguin tan joves com es pensava en un primer moment. No s’han detectat rastres d’efracció amb força ni tampoc que es tracti de grups que hagin organitzat els anomenats botellons. Aquests incidents no han impedit que el casal d’estiu continuï amb normalitat les activitats. A banda de reforçar la vigilància i revisar els tancaments de l’edifici, l’Ajuntament s’ha fet ressò d’aquests fets a les xarxes socials i ha fet una crida a la responsabilitat: “Demanem que entre tots i totes en tinguem cura. L’escola és de tots i totes, cuidem-la”!, conclou la crida de l’Ajuntament a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia