Successos

Societat

Desarticulen una xarxa de tràfic de marihuana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat van desarticular dimecres passat un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana al barri de les Planes-Florida de l’Hospitalet. L’operació va acabar amb la detenció de quatre persones, dos homes i dues dones, i el decomís de més de sis quilos de marihuana, gran quantitat de dosis preparades per a la seva venda, 800 grams d’haixix, una pistola detonadora i 12.000 euros en efectiu. Els investigats movien diàriament la droga per evitar que fos descoberta i un transportista –amb la furgoneta de repartiment i l’uniforme de l’empresa– col·laborava en l’operació per tal de no aixecar sospites.

Els arrestats, de nacionalitats colombiana i espanyola i d’entre 23 i 47 anys, són veïns del municipi. El jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs i la policia no descarta noves detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia