Successos

Investiguen una agressió sexual a una jove noruega a Barcelona

Un grup d’homes l’hauria atacat al Passeig Marítim de la Barceloneta

Els Mossos busquen els presumptes agressors

Els Mossos d’Esquadra estan investigat una suposada agressió sexual que hauria patit una turista estrangera a Barcelona.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana, la víctima, una jove noruega de 20 anys, va ser trobada cap a les 7 del matí de dissabte desorientada a la plaça Gaudí, prop de la Sagrada Família.

Segons la cadena Ser, la noia hauria estat agredida sexualment per un grup d’homes a la sortida d’una discoteca situada al Passeig Marítim de la Barceloneta.

En un primer moment la jove va rebre assistència per part d’una ambulància d’Emergències Mèdiques i posteriorment va ser derivada a l’Hospital Clínic, centre de referència en casos d’agressions sexuals. perquè li fessin una exploració.

Els Mossos d’Esquadra van poder parlar més tard amb la jove agredida, que no ha volgut presentar denúncia.

La policia catalana treballa ara per poder identificar els presumptes agressors i traslladarà al jutjat les diligències acompanyades de l’informe mèdic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia