Successos

Una noia de 22 anys mor en sortir de la C-16 a Terrassa

Una conductora de 22 anys va morir ahir en tenir un greu accident a la C-16 a l’altura de Terrassa. Per causes que encara s’investiguen, el vehicle que conduïa va sortir de la calçada pocs minuts després de les cinc de la matinada, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre va ser al quilòmetre 24 de l’eix del Llobregat i tot indica que la jove M.R.R., veïna de Terrassa i única ocupant del vehicle, va perdre el control del seu cotxe. La força de l’impacte va fer que l’utilitari perdés el motor i acabés bolcant i anant a parar a una zona que separa diferents vies de circulació. Com a conseqüència del sinistre, es van activar vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida de la conductora, que es va fer lesions de molta gravetat que resultaven incompatibles amb la vida.

Quant a l’afectació viària, hi ha haver restriccions a la C-16 al tram del sinistre durant tres hores, però la baixa circulació a la via de matinada i el fet que es restablís la circulació a les 8.15 h van reduir el nombre d’afectats. Amb aquesta víctima, ja són 127 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia