Successos

Un detingut a Barcelona per abusar d’una dona després de retenir-la a casa

L’home va agredir la víctima al carrer dissabte a la nit i la va obligar a pujar a casa seva, on la va retenir fins diumenge al matí

Un home ha estat detingut a Barcelona acusat d’abusos sexuals a una dona a la que va retenir diverses hores al seu domicili sota amenaces, han informat a Efe els Mossos d’Esquadra.

El detingut és un home de 27 anys i nacionalitat algeriana que va ser conduït a la comissària de les Corts i que es troba a l’espera de passar a disposició judicial.

Segons avança El Periódico, que precisa que l’agressor i la víctima no tenien cap relació i tampoc no es coneixien, els fets es van iniciar dissabte a la nit, quan l’home va abordar a la dona en la via pública, la va agredir i la va obligar a pujar al seu pis.

Allà l’agressor va obligar la dona a despullar-se per fer-li tocaments, fins que cap al migdia de diumenge la víctima va poder sortir al carrer i va denunciar els fets a una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Els agents van poder detenir l’home i en escorcollar-lo li van trobar un cúter amb el qual hauria amenaçat de mort la dona retinguda.

L’home ha estat acusat dels delictes d’abusos sexuals, detenció il·legal i amenaces.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia