Successos

seguretat

Un intern d’un geriàtric de Sant Just Desvern en mata un altre d’un cop de bastó

Una batussa entre dos interns de la residència per a gent gran Vitalia de Sant Just Desvern va acabar dilluns al vespre amb un dels ancians mort d’un cop de bastó i l’altre detingut pels Mossos d’Esquadra. Segons les primeres investigacions, en el decurs de la discussió entre els dos residents, el més jove, de 70 anys, va arreplegar el bastó de l’altre, de 84 anys, i li va clavar una garrotada que el va fer caure a terra i morir. L’avís de l’incident es va rebre als serveis d’emergències a les 21.50 h i quan els Mossos van arribar a Vitalia van arrestar l’ancià de 70 anys sospitós d’homicidi. Però, en atenció al seu estat de salut, van optar per no traslladar-lo a la comissaria i el van mantenir a la mateixa residència custodiat, fins que el jutjat decideixi sobre la seva situació personal. El jutjat també espera els resultats de l’autòpsia, que haurà de certificar si el cop de bastó va ser la causa directa de la mort o si hi va influir alguna altra circumstància.

La residència Vitalia Sant Just, escenari d’aquest crim entre gent gran, està situada al carrer Parlament Català de Sant Just i s’anuncia a través del seu web com un centre amb “un ambient còmode i agradable, de sol i llum, amb àmplies panoràmiques relaxants i calor humana”. Té 40 places de centre de dia i 192 de residència, de les quals, 100 son concertades amb la Generalitat per a gent amb dependència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia