Successos

Un nen de 5 anys mor atropellat a Barcelona

L’accident ha passat aquest migdia a la cruïlla del carrer Provençals amb Ramon Turró, al districte de Sant Martí

És la quinzena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat aquest 2019

Un nen de cinc anys ha mort aquest dilluns atropellat per una motocicleta a Barcelona, segons ha informat el consistori.

L’accident s’ha produït cap a la una del migdia a la cruïlla del carrer Provençals amb el carrer de Ramon Turró, al districte de Sant Martí. Diversos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s’han traslladat fins al lloc de l’accident. El menor ha estat traslladat a l’hospital, on ha mort poc després.

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat a través d’un comunicat la mort de l’infant i ha traslladat el seu condol a la família.

Es tracta de la quinzena víctima mortal en accident de trànsit d’aquest 2019 a la capital catalana. El consistori recorda que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia