Successos

Troben una parella morta a trets en una habitació d’un hotel de Cadaqués

Localitzen l’arma a l’habitació on eren els cadàvers d’un home i una dona

Un home i una dona, turistes estrangers, han estat localitzats morts amb evidents signes d’haver rebut un tret aquest dijous al migdia en l’habitació d’hotel de Cadaqués on s’havien allotjat. Els mossos de l´Àrea d’investigació Criminal (AIC) s’han fet càrrec de la investigació i com a primera hipòtesi contemplen que un dels dos hagi matat l’altre i després s’hagi suïcidat, sense descartar del tot però la possibilitat que es tracti d’un cas de suïcidi pactat. Els investigadors confien que a través de l’autòpsia i un cop estudiades les trajectòries dels projectils i de les ferides es pugui certificar qui i com va disparar l’arma, que va ser localitzada a la mateixa habitació, cosa que, d’entrada, fa descartar la intervenció de terceres persones.

La parella havia d’haver abandonat la seva habitació de l’hotel Playa Sol, un establiment de 4 estrelles a primera línia de mar, el dimecres però els responsables de l’establiment no els van veure sortir i els va estranyar. Ahir al matí, van optar per trucar a l’habitació per comprovar si hi eren però ningú no els va respondre i quan al migdia van decidir obrir la porta es van trobar amb la parella morta. Llavors van alertar la policia i la comitiva judicial s’hi va traslladar per fer l’aixecament dels cadàvers i la inspecció de l’escenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia