Successos

Detenen un home per la mort d’un altre a l’Hospitalet de Llobregat

La policia ha rebut aquest migdia l’avís d’una baralla en un domicili on s’avisava que hi podria haver una víctima mortal

Els agents han trobat l’agressor amagat en una estança de l’habitatge

Els Mossos han detingut aquest dilluns un home com a presumpte autor de la mort d’un altre en un domicili de l’Hospitalet de Llobregat, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

La policia catalana ha rebut al voltant de dos quarts de dues del migdia l’avís d’una baralla en un edifici on ja s’alertava que hi podria haver mort una persona. En arribar al lloc dels fets, els agents han constatat que hi havia un home estès a terra amb ferides de gravetat. Els professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) n’han certificat la mort. La víctima és un home de 34 anys i nacionalitat espanyola.

Els policies han trobat el presumpte autor del crim amagat en una habitació i l’han detingut. Es tracta d’un individu de 28 anys, també de nacionalitat espanyola.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Segons ha informat la cadena SER, l’agressor seria germà de la víctima. Tots dos s’haurien barallat i el petit ha clavat un ganivet al coll del gran. Segons el mateix mitjà, els fets haurien passat al número 10 del carrer de la Font.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia