Successos

Palouzié torna a Girona després de tres anys a la policia de Palma

Josep Palouzié s’incorporarà al desembre com a intendent de la Policia Municipal de Girona després d’haver comandat durant tres anys i mig la policia de Palma. Palouzié va anar a Palma amb l’encàrrec de normalitzar la situació en una plantilla d’un miler d’agents esquitxada per la corrupció. Allà es va trobar amb 63 policies imputats, alguns dels quals van estar empresonats. De Palma se’n va criticant obertament la gestió del cas. Municipalment, per l’excessiva burocràcia a l’hora de tramitar les actes, i judicialment per la lentitud del sistema. Creu que per la seva complexitat s’havia d’haver designat un jutge especial i haver enviat agents de fora per a la investigació. El cas continua empantanegat en fase d’instrucció al jutjat número 12, que ha vist passar diversos instructors i fiscals.

A Girona, Palouzié es trobarà que l’alcaldessa, Marta Madrenas, tindrà la facultat de decidir si la funció de cap, que Palouzié ha exercit a la ciutat durant 19 anys, l’atorga a ell o l’assigna a Joan Jou, per a qui l’alcaldessa mostra predilecció. Jou ha aprovat l’oposició a intendent i ara fa el curs de formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia