Successos

Un pont penjant s’esfondra prop de Tolosa de Llenguadoc

Un mort confirmat i diversos desapareguts en caure al riu diversos vehicles

Un pont penjant sobre el riu Tarn, en el sud de França, es va ensorrar aquest dilluns al pas d’almenys un camió i un automòbil, segons han indicat els serveis d’emergència francesos.

Com a conseqüència dels fets, un adolescent de 15 anys ha mort i diverses persones han desaparegut després de l’ensulsiada aquest dilluns d’un pont penjant en la localitat de Mirepoix sud Tarn, prop de Tolosa de Llenguadoc.

Segons alguns mitjans de comunicació francesos, el pont s’hauria pogut esfondrar quan un vehicle pesant, probablement amb un tonatge superior al permès en aquest pont, va tractar de creuar el pas sobre el riu Tarn. De resultes de l’incident, el trànsit a la D17 s’ha hagut d’interrompre.

El pont, amb una longitud d’uns 150 metres i una amplària d’entorn dels 5 metres permetia el pas per a dos vehicles alhora, havia estat renovat en 2003.

El fiscal de Tolosa de Llenguadoc Karline Bouisset ha confirmat en declaracions als mitjans la defunció del jove, que viatjava en un cotxe que va caure pel pont al costat de la seva mare, que va poder ser rescatada.

Les autoritats també estarien buscant a més persones que s’haurien precipitat al riu Tarn, entre elles els conductors del camió i de la furgoneta que en aquell moment, segons els primers testimonis, creuaven el pont. Altres quatre persones, inclosa la mare del mort, van poder ser socorregudes amb vida després de caure al riu.

El pont, d’estructura metàl·lica, va ser construït en la dècada de 1930 i era sotmès a “un seguiment regular”, va assenyalar el prefecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia