Successos

Un home apunyala una parella a Empuriabrava davant dels seus fills

Una de les víctimes està ingressada a l’hospital Trueta de Girona en estat crític

Un home va apunyalar una parella a Empuriabrava, dilluns passat cap a les set de la tarda, davant dels fills de la parella, que són menors d’edat. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per identificar i detenir l’atacant.

Fonts properes al cas afirmen que la parella va arribar en cotxe a casa seva, que està situada al Sector Port Grec, i que és on van ser assaltats. L’agressor, que anava vestit de color fosc i armat amb un ganivet, va atacar primer l’home. Va fer-ho quan baixava del vehicle i va ferir-lo al clatell, a la galta i a l’abdomen.

La dona també va rebre una punyalada al braç. Els fills de la parella, de tres i un anys d’edat, eren dins del vehicle en el moment dels fets. Durant l’atac, una veïna va sentir els crits de les víctimes i va avisar els serveis d’emergències.

La dona va ser atesa a l’hospital de Figueres i ja ha rebut l’alta. Per altra banda, a l’home l’han traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona on l’han hagut d’intervenir d’urgència i està en estat crític a causa de les greus ganivetades.

La investigació dels Mossos d’Esquadra també estudia si l’atacant coneixia prèviament les víctimes, per poder establir quin pot haver estat el mòbil de l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia