Successos

Societat

Mor un excursionista a Garcia en caure des d’un pont

Un home de 65 anys va morir ahir al matí al municipi de Garcia, a la Ribera d’Ebre, en caure des d’un pont després de perdre l’equilibri just quan a la seva altura passava un tren, segons van informar els Bombers de la Generalitat i recollien les agències de notícies.

L’accident va tenir lloc poc abans de les deu del matí a l’altura del quilòmetre 66 de la C-12, punt en què un estret camí per a vianants discorre al costat de la via del tren quan aquesta travessa un pont construït per salvar el trànsit dels cotxes.

Les mateixes fonts van indicar que tots els indicis apunten que es tracta d’una “mort accidental”, tot i que van confirmar que els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies del succés per determinar què va causar exactament la caiguda de l’home a la carretera quan va passar el tren, moment en què anava acompanyat d’altres persones. El difunt anava amb un grup d’excursionistes i realitzava un itinerari en aquest municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia