Successos

Un detingut per mossegar la cara a un vigilant del metro de Barcelona

L’incident s’ha produït a les sis del matí a l’estació d’Urquinaona

L’agressor ha estat retingut fins a l’arribada dels Mossos, que l’han arrestat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte un individu per haver mossegat repetidament la cara a un vigilant del metro de Barcelona.

Els fets s’han produït cap a les sis del matí al vestíbul de l’estació d’Urquinaona, a la línia 1 del metro, quan un grup de persones s’ha enfrontat amb vigilants del metro.

Segons les primeres informacions, els agents s’han apropat a un grup de nois que protagonitzava algun incident incívic o acte vandàlic al mateix vestíbul. Ha estat llavors quan s’ha produït una trifulga que ha acabat amb un vigilant amb la cara mossegada i dos companys seus amb contusions. L’agressió ha deixat diverses ferides profundes al rostre de l’agent de seguretat, que ha estat traslladat a l’hospital.

L’agressor –encara d’identitat desconeguda- ha estat retingut fins a l’arribada de la policia catalana, que l’ha arrestat acusat d’un delicte de lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia