Successos

Busquen els autors d’un robatori en una farmàcia de Blanes

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Blanes busquen els autors d’un robatori amb força en una farmàcia del barri de Ca la Guidó de Blanes. Els presumptes autors van encastar un vehicle de grans dimensions a l’aparador del local per accedir-hi. La policia va rebre l’alerta ahir a les 2.15 h de la matinada i va arribar al lloc dels fets quan els lladres ja havien fugit.

Immediatament va començar una persecució amb els lladres, que havien fugit en direcció a Tordera. Es van activar dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la policia local de Tordera i de la policia local de Malgrat de Mar. La persecució es va acabar a Tordera, quan el vehicle amb el qual fugien –una furgoneta Mercedes-Benz que havia estat robada dimecres passat a Figueres– va impactar amb un cotxe patrulla de la policia torderenca. Després, els presumptes lladres van fugir a peu sense que els cossos de seguretat els poguessin atrapar.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per determinar l’autoria dels fets. A part del material sostret pels lladres, es van considerar els danys tant a l’interior com a l’exterior del local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia