Successos

Tres víctimes d’un assassí d’actitud “desconcertant”

Mor el periodista que dilluns va ser apunyalat per un home suec que ja havia matat dues persones més

David Caminada,el periodista de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns quan sortia de la feina, va morir ahir de resultes de les ferides al cor. Caminada es converteix així en la tercera víctima d’un homicida amb mòbil desconegut que en menys d’una hora va matar tres persones sense cap vincle entre elles i amb mètodes diferents al centre de Barcelona. El sospitós és un home suec de 29 anys sense antecedents policials a Catalunya. Fonts municipals van mostrar ahir el seu desconcert davant la ràtzia de violència protagonitzada per aquest home, del qual desconeixen el passat. Les mateixes fonts van avançar que a partir d’ara procuraran de mantenir sota control grups de rodamons sense sostre, molts d’aspecte nòrdic o de l’est d’Europa, que cada vegada proliferen més a Barcelona.

L’atac a David Caminada es va perpetrar dilluns cap a les quatre de la tarda quan el periodista sortia de l’oficina, al carrer Paradís, i va coincidir amb l’agressor, que semblava que volia entrar. Quan la víctima se li va adreçar per preguntar on volia anar, l’agressor li va clavar una punyalada directe a la zona del cor. Alguns vianants que van veure l’escena van perseguir l’agressor i van cridar la policia, i la Guàrdia Urbana el va detenir a pocs metres. El detingut duia documents d’una dona gran que feia poca estona havia estat trobada morta una al vestíbul del bloc on vivia, segons tots els indicis després de la caiguda des d’un dels pisos, i la roba que duia la van reconèixer els testimonis que el van veure saltant pels balcons d’un pis que s’havia incendiat i en el qual s’havia trobat un home mort. Tres crims que els Mossos atribueixen al detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia