Successos

S’eleven a quatre les víctimes mortals del temporal Gloria a Catalunya

Un home cau al mar quan pescava a la urbanització de Calafat, a l’Ametlla de Mar

Localitzen el cos sense vida de l’home que havia desaparegut dimecres a Cabacés, al Priorat

Una altra persona va morir ahir al port esportiu de Palamós i un veí de Jorba ha estat trobat mort aquest dijous

Almenys una persona continua desapareguda i s’investiga si la mort d’una dona al Prat de Llobregat té relació amb la llevantada

El pas temporal Gloria ja ha deixat quatre persones mortes a Catalunya, dues de les quals mort aquest dijous i l’altra ha estat localitzada morta també avui.

L’última víctima mortal ha estat un home que ha caigut al mar a la urbanització de Calafat, segons ha confirmat el Servei d’Urgències Mèdiques (SUM) de l’Ametlla de Mar. Els fets han passat poc abans de les cinc de la tarda, quan el pescador, de 50 anys i veí de Reus, pescava a les roques amb un company i ha estat arrossegat per una onada.

L’home ha estat rescatat per l’helicòpter de Salvament Marítim i atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat. Els professionals sanitaris li han realitzat maniobres de reanimació, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les diligències. L’altra persona ha resultat il·lesa.

També aquesta tarda els Mossos d’Esquadra han trobat mort l’home que havia desaparegut a Cabacés, al Priorat, ha informat Protecció Civil .

La Unitat Aquàtica de la policia ha pogut accedir al punt del riu Montsant on es trobava el cotxe de la víctima, que ha estat localitzat aquesta matinada, i trobat el cos a l’interior. Els Mossos han iniciat les gestions per identificar el cadàver .

L’home, de 36 anys, va desaparèixer dimecres a Cabacés quan anava a treballar al celler del Molar, on treballava. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Jaume Pujals, per anar a la feina la víctima travessava una pista forestal entre el seu municipi i la Figuera. El seu cotxe s’ha trobat submergit a 220 metres de la pista forestal, segons els Agents Rurals.

Amb aquesta ja són tres les víctimes mortals de la llevantada i almenys una persona continua desapareguda. A més, els Mossos investiguen si la mort d’una dona el cos de la qual s’ha trobat al Prat de Llobregat està relacionada amb el temporal.

La primera mort es va produir ahir dimecres a Palamós. Un home de 69 anys, veí de Palafrugell, es va acostar a la nit al port Marina per comprovar l’estat d’una embarcació familiar i va ser arrossegat per un cop de mar.

Aquest dijous al migdia veïns de Jorba han localitzat a fora del seu vehicle l’home que havia desaparegut a primera hora al municipi. Els serveis d’emergències han pogut accedir fins al lloc on estava el cos, al riu Anoia, i han pogut comprovar que havia mort. El seu cotxe encara no s’ha trobat. La víctima és el forner del municipi, que havia passat pel camí tot just abans que el tanquessin per qüestions de seguretat, segons han explicat veïns de la zona. És el marit d’una regidora de l’Ajuntament.

Pel que fa al desaparegut, es tracta d’un mariner mercant que hauria caigut a l’aigua quan intentava amarrar un vaixell al port de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia