Successos

Maten un paleta de Puigcerdà la nit que havia fet un convit per una feina cobrada

Un veí de Puigcerdà de 62 anys, paleta d’ofici, va ser trobat mort, amb signes de violència evidents, a casa seva dissabte a la nit. La hipòtesi policial apunta que l’home va morir la matinada de divendres després que la víctima, que vivia sola en una casa del carrer Guils, hagués convidat a sopar i fer copes diversos companys de feina i veïns per celebrar que havia cobrat força diners (uns milers d’euros) per una feina que havia acabat. Els Mossos estan investigant per reconstruir les darreres hores de la vida de la víctima, els llocs on va estar i el que va passar durant la nit de divendres i estan interrogant els convidats del paleta mort, entre ells els que dissabte van donar l’avís d’alarma a la policia local perquè no els contestava ni els obria la porta. Els Bombers van entrar saltant per una tanca i van accedir a l’habitatge i allà van descobrir el cadàver. El cos era en una habitació del pis de dalt de tot, que estava molt remenada i desordenada. El cos tenia moltes ferides, entre contusions i petits talls, i per les restes de sang que es van trobar en altres estances de la casa s’investiga si va ser maltractat fins a la mort en altres espais i després el van traginar fins a l’habitació de dalt. El Mossos van recollir el telèfon mòbil de la víctima per estudiar les darreres trucades que va fer i que va rebre per intentar establir el moment de la mort. Avui és previst que se li faci l’autòpsia per intentar determinar quina va ser la causa exacta de la mort i també si algunes de les lesions van ser post mortem.

Cadàver a l’Ecoparc

Els Mossos també investiguen el cas del cadàver d’un home que ahir al matí van descobrir entre les deixalles els treballadors de la planta de residus Ecoparc de Sant Adrià de Besòs. I encara s’està intentant localitzar l’autor de la punyalada que dimecres va posar fi a la vida d’un home colombià de 36 anys, Germán Alberto Rodas Rodas, a Sabadell. Va discutir al carrer amb una parella i el van apunyalar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia