Successos

Atrapen a Girona un sospitós de la mort d’un paleta a Puigcerdà

Els Mossos van detenir ahir a la matinada en un pis de Girona Stepan Lescov, un home moldau de 33 anys, sospitós d’estar implicat en la mort de Vasile Prodan Lucaci, un paleta de 62 anys, que dissabte a la tarda va ser trobat mort, amb evidents signes de violència, a casa seva, a Puigcerdà, un habitatge del carrer Guils, un carreró que fa confluència amb el carrer del Pont de Sant Martí. Tot indica que Lucaci va morir la nit de divendres, després que convidés a menjar i beure diferents companys i amics per celebrar que havia cobrat una suma de diners (entre 3.000 i 4.000 euros) per una feina que havia fet. Dissabte, algun convidat a la celebració va alertar la Policia Local perquè no contestava ni obria la porta. Amb la intervenció dels bombers, van entrar a l’habitatge i van trobar el cadàver amb múltiples ferides (contusions i punxades). El cos era en una habitació del pis de dalt de la casa, però es van trobar sang i indicis en altres estances de la casa. Els Mossos van dirigir les pistes cap a Lescov amb la hipòtesi que va assaltar Lucaci a casa seva buscant els diners que Lucaci proclamava que havia cobrat.

Després de la detenció, ahir el jutjat va ordenar que s’escorcollés el pis de Girona on va ser trobat, on ell havia viscut abans d’anar a treballar a Puigcerdà i on ara resideixen parents seus. Lescov, assistit pel lletrat Josep Prat, no ha admès cap participació en el crim. Els mossos van comissar durant l’escorcoll roba i 530 euros que van trobar en una butxaca i es van endur el mòbil per fer anàlisis de les trucades. Lescov serà traslladat al jutjat de Puigcerdà, que manté la causa sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia