Successos

Investiguen dues morts en baralles a Barcelona i Figueres

Un home ha resultat malferit aquesta matinada a les portes d’un bar de Figueres

Dissabte a la nit un altre home va morir després d’una trifulga al districte barceloní de Nou Barris

Els Mossos d’Esquadra investiguen dues morts violentes que s’han produït les últimes hores després de baralles a Barcelona i Figueres, respectivament.

El primer dels dos successos s’ha produït al voltant de dos quarts de deu de la nit de dissabte al districte de Nou Barris de Barcelona. La policia ha rebut l’avís que hi havia una baralla al carrer i una persona ferida greu.

Quan els agents han arribat al lloc de la baralla, al barri Trinitat Nova, l’home ja era atès per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima ha estat traslladada a un centre hospitalari de la ciutat, on ha mort posteriorment.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i identificar el presumpte autor o autors dels fets.

Els agents prenen declaració a diversos dels testimonis de la baralla per tal de demanar dades que permetin identificar els implicats i determinar les causes de l’enfrontament, sobre les que de moment mantenen obertes totes les hipòtesis.

Caiguda mortal

Poques hores després s’ha registrat una altra baralla mortal, en aquest cas a Figueres. Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada d’aquest diumenge a l’exterior d’un bar d’una zona d’oci nocturn, al costat de la plaça del Sol. Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Figueres s’han adreçat al lloc dels fets hi han constatat que hi havia un home al terra, en estat inconscient.

El SEM ha traslladat el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu, on ha mort aquest matí.

Segons fonts de la investigació consultades per l’ACN, la víctima mortal s’ha barallat amb un altre home a les portes de l’establiment. En la baralla no hi ha hagut armes. Segons les mateixes fonts, en un moment de l’enfrontament l’altre home li ha donat un cop que l’ha fet caure al terra, on ha quedat estès inconscient.

Tot i que inicialment el fet apunta a un homicidi imprudent, els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de les indagacions per aclarir les circumstàncies de la mort i l’autoria dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia