Successos

Denuncien actes vandàlics al refugi de Sant Aniol d’Aguja

Els Amics de Sant Aniol volen vigilància més enllà de l’accés de Sadernes

L’Associació d’Amics de Sant Aniol d’Aguja ha denunciat actes de vandalisme al refugi que l’entitat està rehabilitant des de 2013 amb la col·laboració de diverses administracions, entitats i particulars. Així mateix, ha demanat més vigilància a la zona, no només a l’aparcament a l’accés de Sadernes, i a tots els excursionistes que ajudin també a vigilar aquest indret.

L’associació ha fet una relació dels darrers actes vandàlics. El setembre 2018 es va produir el robatori de diverses eines del contractista que hi treballava i, el juliol de 2019, uns desconeguts van entrar a l’interior del magatzem de material i van cremar alguns palets de fusta i van fondre tubs de les noves instal·lacions d’aigua i llum. Durant la primera setmana d’aquest juny, algú ha accedit a l’interior del refugi desbotant una finestra i ha utilitzat indiscriminadament una estufa nòrdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia