Successos

Mor un home de 41 anys en caure-li una palmera al Parc de la Ciutadella de Barcelona

En l’accident també ha resultat ferida una dona

Barcelona tanca el parc de la Ciutadella per estudiar la resta de l’arbrat

Un home de 41 anys ha mort aquest dimarts a la tarda al Parc de la Ciutadella de Barcelona per la caiguda d’una palmera. En l’accident també ha resultat ferida una dona, segons fonts municipals.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.10 hores. Fins al lloc s’hi han desplaçat 5 dotacions de Bombers de Barcelona, 3 unitats del SEM i diversos efectius de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.

Els Mossos han obert una investigació i l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat un estudi d’urgència per aclarir les causes de la caiguda de l’arbre.

La Guardia Urbana de Barcelona ha tancat el Parc de la Ciutadella després que la caiguda d’una palmera hagi provocat la mort d’un home que ha quedat atrapat sota l’arbre. Aquest tancament s’allargarà “dos o tres dies” perquè els equips de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona puguin analitzar tot l’arbrat del parc.

El gerent de Medi Ambient i Serveis Urbans, Frederic Ximeno, ha explicat que es tracta d’una mesura preventiva, ja que tot l’arbrat de la ciutat passa un pla de risc per evitar accidents com el d’aquest dimarts. La palmera caiguda, de fet, l’havia superat. L’exemplar tampoc tenia afectació d’escarabat morrut ni indicis externs de cap altra afectació que pugui explicar l’accident.

Davant la manca d’explicacions a partir dels primers anàlisis, l’Ajuntament explorarà a fons la palmera caiguda per poder aclarir les causes de l’accident. Ximeno ha subratllat que tampoc s’han apreciat elements externs com ara vent fort que pugui explicar l’accident d’aquest dimarts



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia