Successos

L’autor de la matança de 51 musulmans a Nova Zelanda, condemnat a cadena perpètua

Brenton Tarrant es va declarar culpable de l’atemptat, que van tenir lloc el 15 de març del 2019 a dues mesquites de Christchurch

L’autor confés de la matança de 51 musulmans en un atemptats el 15 de març de 2019 contra dues mesquites a Nova Zelanda ha estat condemnat a cadena perpètua sense dret a llibertat condicional, la primera vegada que s’aplica aquesta pena en aquesta país.

L’australià Brenton Tarrant, de 29 anys, ha estat condemnat per 51 càrrecs d’assassinat, 40 per intent d’assassinat, i un per terrorisme per l’atac amb armes semiautomàtiques que va transmetre parcialment a través de les xarxes d’Al Noori Linwood, a la ciutat de Christchurch, quan se celebrava la tradicional pregària del divendres.

La sentència s’ha dictat després de tres dies en què 91 supervivents de l’atemptats i familiars de les víctimes declaressin com a testimonis davant el tribunal, després que Tarrant es declarés culpable de tots els càrrecs i decidís renunciar a la seva defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia