Successos

Investiguen el robatori, en una sola nit, de dues motos d’aigua a Palamós

Un mateix vehicle va fer dos viatges seguits entrant i sortint del Port Marina, i els afectats hi veuen negligència dels vigilants

La Guàrdia Civil investiga la denúncia del robatori de dues motos aquàtiques de gran potència (300 CV) al Port Marina de Palamós el passat dimecres 12 d’agost, passades les onze de la nit. Un cop revisades les càmeres de vigilància a l’accés, es va constatar que un tot terreny BMW X5 va entrar buit dos cops al recinte –amb quatre individus a l’interior–, i en va sortir amb els remolcs carregant les motos sostretes. Entre els dos viatges, un dels afectats va denunciar que no van passar ni tres quarts d’hora.

Els propietaris de les motos no entenen que el vehicle sortís dos cops amb total impunitat sense que ni tan sols consultessin la documentació de titularitat dels vehicles sostrets. Fonts del Port Marina diuen que era una setmana de molt moviment de socis i abonats, a banda dels clients que sopaven al restaurant, i per això mateix creuen que els lladres van planificar el robatori aquella setmana.

Els perjudicats, en canvi, es queixen que el patró d’un catamarà que va veure com s’enduien la primera moto amb certa estranyesa va trucar als serveis de seguretat quan el cotxe va tornar minuts després. I atribueixen a un dels guardes l’excusa que “mirava una pel·lícula”.

Des del cos policial destaquen que tenen proves per mirar d’identificar els lladres, i fins i tot recuperar els vehicles. I al Port esperen que la investigació avanci per determinar si l’assegurança del recinte cobreix les dues motos.Els robatoris de motos aquàtiques són relativament freqüents en el món nàutic, apunten des del port, ja que a banda de les dimensions i pes més reduïdes, pot ser més senzill manipular matrícules i bastidors o enviar-les a l’estranger. Per això també recomanen contractar la cobertura específica de robatoris en l’assegurança, encara que això impliqui pagar una prima més elevada. Un dels propietaris també explica que les de major cilindrada poden emprar-se per al tràfic de drogues, ja que assoleixen altes velocitats i són difícils d’empaitar, fet pel qual temen que ja puguin haver sortit de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia