Successos

Presó sense fiança per als tres mossos investigats pels seus vincles amb narcotraficants

Els agents s’acullen al dret a no declarar i només responen a les defenses

Un quart arrestat també ha ingressat a presó

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Santa Coloma de Farners ha decretat presó sense fiança per als tres agents del grup d’investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’aquesta localitat de la Selva detinguts dijous al matí per la seva suposada vinculació amb una trama de tràfic de drogues. Dues persones més van ser arrestades en la mateixa operació.

Els policies, un caporal i dos agents, s’han acollit al dret a no declarar i només han respost a preguntes de les defenses relacionades amb l’arrelament, segons informa l’ACN. El quart arrestat també ha ingressat a presó i la detenció de la dona va quedar sense efecte dijous mateix.

En el cas dels mossos, la fiscalia sosté que hi ha indicis que podrien haver comès delictes d’organització criminal, contra la salut pública, omissió del deure de perseguir delictes, revelació de secrets, falsedat documental i malversació de diners públics.

Segons la investigació de la divisió d’afers interns dels Mossos els tres agents, que actuaven en connivència amb uns traficants, s’apoderaven de droga que era comissada, falsejaven els atestats de destrucció i la venien per al seu lucre personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia