Successos

Un incendi crema una empresa alimentària a Sant Feliu de Llobregat

Els Bombers ja han estabilitzat el foc però preveuen treballar-hi tota la nit

L’empresa s’ha evacuat i cap persona ha resultat ferida

Un incendi crema des de mitja tarda d’aquest dijous l’empresa alimentària Dallant, situada al polígon El Pla de Sant Feliu de Llobregat.

Els Bombers de la Generalitat treballen aquesta nit amb 39 dotacions per sufocar el foc i evitar que s’estengui a les naus veïnes, segons ha informat el cos d’emergències. En el dispositiu també hi participen 5 dotacions dels Bombers de Barcelona.

La intensitat de les flames i el fet que hagi col·lapsat mitja coberta de la nau ha impedit que els Bombers accedeixin a l’interior de la nau i tota l’extinció es fa des de l’exterior.

Cap a les deu de la nit els Bombers han donat el foc per estabilitzat, però la previsió és que els efectius hi continuïn treballant tota la nit, perquè un cop estigui controlat cal remullar-lo bé i posteriorment revisar l’estructura de l’edifici, de 2.500 m2. Entre les dotacions que s’han desplaçat al lloc del sinistre i ha el Grup d’Estructures Col·lapsades, que analitzarà l’estabilitat de la nau i el risc de col·lapse.

Segons els bombers, el foc s’ha originat en un dipòsit de combustible situat al mig de l’edifici. El personal que treballa a l’empresa ha estat evacuat i cap persona ha resultat ferida, segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Protecció Civil recomana als veïns que no s’apropin a la zona i no romanguin a l’exterior si els arriba el fum o senten molèsties derivades d’aquest.

La columna de fum generada per l’incendi ha estat visible des de diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia