Successos

Detinguts a Girona dos joves per robar a punta de navalla quatre euros a una persona sense llar de matinada

La Policia Municipal els arresta quan intentaven fugir corrents del lloc dels fets

La Policia Municipal de Girona ha detingut dos joves per robar a punta de navalla quatre euros a una persona sense llar.

Els fets han passat la matinada d'aquest divendres. Pels volts de dos quarts de dues, una patrulla que passava pel Carrer Santa Clara ha vist com dos homes llençaven al terra un objecte i sortien corrents en direccions diferents en veure el cotxe policial. Un ha tombat cap a un passadís que dona accés a la plaça Josep Pla i l'altre ha seguit carrer avall. Els agents, però els han pogut atrapar i han comprovat que el que havien llançat era una navalla.

Mentre els identificaven ha arribat el sensesostre per denunciar als policies que els dos joves li acabaven de robar els quatre euros que tenia.

Al registrar els lladres la policia ha trobat els diners del sensesostre. Tots dos sospitosos han quedat detinguts per un delicte de robatori amb intimidació i han passat a custòdia dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia