Successos

Dani Gallardo, condemnat a 4 anys i mig de presó per desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus

El jove madrileny, que va ser detingut durant les protestes a Madrid contra la sentència al procés, va passar un any en presó provisional

L’Audiència de Madrid ha comunicat aquest dimecres la sentència contra el jove madrileny Dani Gallardo, que va passar un any en presó provisional, després de ser detingut el 16 d’octubre del 2019 durant les protestes per solidaritzar-se amb Catalunya després de la sentència al Tribunal Suprem contra els líders independentistes catalans. El passat mes de novembre va quedar en llibertat provisional un cop es va celebrar el judici tot esperant la sentència.

A l’escrit de l’Audiència, aquesta reconeix que Gallardo va agredir un agent de la Policia Nacional amb un pal que tenia uns claus a la punta. Per això el condemna a un any de presó per desordres públics i a tres anys i mig per atemptat contra agents de l’autoritat i lesions a un agent.

A part de la pena de presó, l’Audiència el condemna també a pagar uns 3.500 euros d’indemnització al consistori de Madrid i 2.100 euros a l’agent de la policia que segons l’Audiència va patir l’agressió.

Per la seva banda, Elsa Viki ha estat condemnada a un any de presó per desordres públics i haurà de pagar també part dels 3.500 euros d’indemnització a l’Ajuntament de Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia