Successos

Dos ferits en un robatori amb violència a Vilobí

Uns homes van entrar a robar en una casa i el propietari va ferir un dels lladres

Uns homes van entrar a robar, ahir a la matinada, en una casa de la urbanització Cal Ferrer i Pagès de Vilobí d’Onyar i un dels lladres acabar ferit d’un tret a la cama, segons publica ACN. Els lladres van entrar a la casa quan els propietaris estaven dormint i els van intimidar amb una arma blanca. El propietari, que té llicència d’armes, però, va aconseguir agafar una escopeta que tenia a casa, va disparar contra un dels lladres i el va ferir a la cama. El fill del propietari també va resultar ferit en una mà amb una falç molt petita per un dels lladres que va assaltar l’habitatge.

El lladre que va rebre el tret va ingressar a l’hospital Josep Trueta de Girona i el van operar d’urgència. No es tem per la seva vida.

Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per saber què va passar i per intentar identificar la resta d’assaltants, que van fugir en cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia