Successos

Detenen la parella de la dona trobada morta al jardí de casa seva a Lloret de Mar

Els Mossos l’acusen de maltractaments en l’àmbit de la llar, però el desvinculen de la causa de la mort

Els Mossos d’Esquadra han detingut la parella de la dona trobada morta dimarts a la matinada al jardí de casa seva a Lloret de Mar (Selva).

El detingut és un home de 62 anys, a qui la policia acusa de maltractaments en l’àmbit de la llar. Tot i això, el desvinculen de la causa de la mort, ja que tot apunta que no hi va tenir una relació directe.

Els agents continuen investigant per esclarir les circumstàncies dels fets. Caldrà esperar al resultat de l’autòpsia però la principal hipòtesi és que la dona ha mort per hipotèrmia i, per tant, no es tractaria d’un homicidi.

La víctima era una dona de 44 anys. Segons fonts properes a la investigació, la dona havia estat agredida per la seva parella dilluns a la tarda. Cap a les nou del vespre, una patrulla de la Policia Local la va localitzar caminant pel carrer. Tenia un cop a l’ull esquerre i símptomes d’anar beguda. En dependències policials, la dona va dir que no volia denunciar l’home i va marxar de la comissaria. Dues hores més tard, va saltar l’alarma del seu domicili i quan una patrulla s’hi va adreçar va localitzar la dona al jardí, encara amb vida.

Segons les mateixes fonts, la dona, encara sota els efectes de l’alcohol, va dir que no tenia claus de casa i no podia entrar però va rebutjar rebre qualsevol tipus d’assistència. Aleshores, li van donar una manta per protegir-se de la fred.

La Policia Local va anar passant per la casa per comprovar l’estat de la dona. Cap a tres quarts de tres de la matinada, la Policia Local va informar que la dona havia mort i van alertar la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia