Successos

Detingut un conductor d’ambulància per l’assassinat d’un infermer a Alcalá de Henares

El crim ha tingut lloc a les urgències de l’hospital Príncipe de Asturias

Segons fonts de la investigació, l’agressor i la víctima es coneixien

La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest dissabte a un conductor d’ambulàncies per presumptament assassinar un infermer a les Urgències de l’hospital Príncipe de Asturias d’Alcalá de Henares (Madrid).

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, el sospitós ha entrat a les 14.20 hores vestit amb el seu uniforme i ha apunyalat l’infermer per causes que encara no s’han esclarit.

Després de cometre el crim, l’agressor ha intentat atrinxerar-se en una sala del recinte hospitalari però agents de l’esmentat cos policial l’han pogut detenir.

El presumpte homicida és tècnic d’una empresa adjudicatària del Servei d’Urgència Mèdica de la Comunitat de Madrid (Summa 112) i aquest dissabte es trobava fora de servei. La víctima, de 41 anys i pare de dos fills, estava de guàrdia al departament d’Urgències, segons ha indicat un portaveu de l’hospital.

Fonts de la investigació han apuntat que l’infermer i l’agressor es coneixien d’abans i tenien algun problema personal.

Segons han informat sindicals del centre hospitalari citant a testimonis presencials, el detingut ha apunyalat la víctima a les dependències del personal d’infermeria després d’una discussió.

L’agressor, segons aquestes fonts, portava almenys deu anys treballant com a conductor d’ambulàncies en l’empresa subcontractada pel Servei d’Urgència Mèdica de Madrid.

Treballadors del centre hospitalari i familiars de la víctima han estat atesos en el lloc del succés per psicòlegs del Summa, que també s’han desplaçat a les dependències policials on ha estat traslladat el presumpte homicida amb talls a les mans.

La Direcció de l’Hospital d’Alcalá de Henares ha expressat el seu pesar per la pèrdua “d’aquest gran professional” i ha traslladat el seu condol a la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia