Successos

La Guàrdia Municipal deté un veí a Vilobí d’Onyar

Actuació pionera de la Guàrdia Municipal de Vilobí d’Onyar, que ha detingut un veí del poble per tràfic de drogues. Tot i que entre les competències del cos no hi ha fer detencions, els vigilants municipals s’han emparat en el fet que la llei permet que qualsevol persona en detingui una altra quan intenti cometre un delicte o bé l’enxampi in fraganti. En aquest cas, els vigilants van arrestar el veí després d’aturar-lo quan anava amb cotxe i trobar-li droga al damunt. Feia mesos, a més, que l’Ajuntament rebia queixes. L’alcaldessa, Cristina Mundet, diu que tot i que el cas sigui “atípic”, això no vol dir que “no s’hagi fet subjecte a llei”. De fet, el jutjat ja investiga el cas i l’Ajuntament es personarà com a acusació popular.

El detingut té un local al poble i feia mesos que els veïns es queixaven que aprofitava el negoci per dedicar-se a traficar amb drogues. L’equip de govern és conscient que la problemàtica és comuna, “perquè molts pobles tenen punts on s’hi fa venda de droga”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia