Successos

Detenen a Barcelona una dona per l’homicidi de la seva parella a Palma de Mallorca al març

La dona hauria arrencat el vehicle quan l’home estava fora i aquest hauria caigut donant-se un fort cop al cap

La Policia Nacional va detenir dimecres passat a una dona per l’homicidi de la seva parella a Palma de Mallorca al març. La detinguda té 38 anys i nacionalitat espanyola. Els fets van tenir lloc la mitjanit del 12 de març al polígon de Son Valentí de Palma, quan els serveis d’emergència van rebre una trucada d’una dona que demanava una ambulància perquè la seva parella havia rebut un cop al cap. La dona va assegurar que el cop havia estat accidental però les investigacions policials van determinar que no havia estat així. L’home va ingressar a l’UCI i va morir l’endemà.

Familiars de la víctima van anar a l’hospital i allà es va produir un incident entre ells i la dona. Aquesta va anar a comissaria per denunciar unes suposades amenaces contra ella per part dels familiars, que l’acusaven d’haver participat en els fets.

La Policia Nacional va obrir una investigació i van concloure que la dona havia donat explicacions contradictòries sobre els fets. Van poder recollir proves i evidències, així com declaracions testificals que evidenciaven la suposada participació de la dona en la mort de l’home. Així, els policies van comprovar que la parella va mantenir una discussió prèvia i els dos van anar cap al carrer. Posteriorment, la dona va pujar al seu cotxe, mentre l’home continuava fora. Aquest es va acostar a la finestra per parlar amb ella, quan ella va intentar abandonar el lloc, pujant l’home al capó perquè no marxés, moment en que la conductora va accelerar i va recórrer diversos metres amb la parella sobre el capó, sortint disparat i donant-se un fort cop al cap contra el terra.

Els agents van saber que la dona havia marxat a viure a un poble de l’entorn de Barcelona, on va ser detingut dimecres passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia