Successos

Apunyalen una dona en ple centre d’Olot

La víctima va tenir ferides superficials infligides per un conegut

Una dona va resultar ferida de caràcter lleu ahir a la tarda a Olot, a causa de les ganivetades que li va propinar un home. Els fets van passar pels volts de les cinc de la tarda al carrer Mulleras.

A l’hora de tancar aquesta edició, els Mossos d’Esquadra estaven buscant l’autor de l’agressió. El cos policial va recalcar a aquest diari que no es tracta d’una agressió aleatòria sinó que atacant i víctima es coneixien i, per tant, que l’home tenia un objectiu concret. Algunes fonts van indicar que es tractava d’una exparella de la dona, però els Mossos d’Esquadra no ho van confirmar. La víctima va ser atesa al lloc dels fets pel personal d’una ambulància i seguidament va ser traslladada a l’hospital. Segons les primers informacions, la seva vida no va córrer perill.

El darrer precedent

El d’ahir és el segon apunyalament a la via pública, i a ple dia, que es registra a Olot aquest any. El cas precedent va tenir lloc al febrer, a l’avinguda del Morrot, quan un veí d’Olot de 44 anys va resultar greument ferit a causa de la ganivetada que li va propinar al coll un altre home, de 27 anys, també veí de la ciutat. Efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal van poder localitzar l’agressor en un pis al cap d’unes hores. El ferit va ser traslladat a l’hospital d’Olot, en estat greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia