Successos

Un conductor begut atropella mortalment un ciclista a Cambrils

Els Mossos el detenen per homicidi imprudent i per delicte contra la seguretat del trànsit després de donar positiu a la prova d’alcoholèmia

Amb aquesta víctima, un home de 74 anys, ja són 111 les persones mortes a la xarxa de carreteres catalana

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda el conductor d’una furgoneta que ha atropellat mortalment un ciclista a l’N-340 al Baix Camp.

L’accident ha passat cap a tres quarts de sis de la tarda al quilòmetre 1.141 de la carretera, al seu pas per Cambrils. Per causes que s’investiguen, el vehicle que conduïa el detingut ha envestit un ciclista de 74 anys i nacionalitat alemanya, que ha mort com a conseqüència de la topada.

El conductor de la furgoneta ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia amb una taxa penal de 0,88 mg/l. L’home, de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mont-roig del Camp, ha quedat detingut per homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit. Es preveu que en les properes hores passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

La incidència ha mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera ha estat tallada en els dos sentits durant mitja hora, i posteriorment ha estat tallada en sentit nord fins a les vuit del vespre.

Amb aquesta nova víctima, ja són 111 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia