Successos

El segon jove buscat per l’assassinat d’una dona a Ripoll es lliura a policia

El noi ha quedat en llibertat després de declarar a la comissaria

Els Mossos el buscaven juntament amb el principal sospitós del crim, que ha estat detingut avui

El segon jove que els Mossos buscaven en relació amb l’assassinat d’una dona de 47 anys a ganivetades ahir diumenge a Ripoll (Ripollès) es va lliurar a la policia hores després del succés i es troba en llibertat, segons han informat aquest dilluns a EFE fonts properes al cas.

Les mateixes fonts expliquen que el jove es va lliurar a última hora de la tarda d’ahir a la comissaria dels Mossos a Ripoll. La policia el buscava als boscos del municipi així com al fill de la víctima, considerat el principal sospitós del crim.

El jove ha declarat davant els agents que investiguen el cas i posteriorment ha quedat en llibertat, en entendre la policia que no està relacionat directament amb l’assassinat de la dona.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el fill de la víctima en una zona boscosa als voltants de Ripoll el fill. La policia catalana ha informat que el principal sospitós del crim és a la comissaria dels Mossos, a l’espera de passar les properes hores a disposició judicial.

L’homicidi va passar ahir cap a les nou del matí en un pis de l’avinguda Ripollès. Els Mossos d’Esquadra van trobar malferida la víctima, una dona de 47 anys, que va morir poc després a conseqüència de les ganivetades patides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia