Successos

robatoris a dojo

Saquegen el bar de la piscina de Tortellà

Ahir a la matinada van endur-se'n electrodomèstics, begudes i menjar de l'establiment, al qual van accedir trencant els cadenats de la porta

Cada estiu acostumen a entrar-hi a robar

El rentaplats, el forn elèctric, la planxa de cuinar, tot el contingut de la nevera (refrescos, gelats), caixes de begudes, bosses de patates, una cinquantena de barretes de pa precuinat, paper higiènic... Al bar de la piscina de Tortellà no hi quedava gairebé res després que uns lladres hi haguessin entrat ahir de matinada.

Ahir mateix encara no havien calculat el valor del material que els havien robat, però tenint en compte que hi havia electrodomèstics, acabarà sent considerable. De diners en metàl·lic, no se'n van poder endur perquè, com solen fer sempre, els empleats els havien tret de la caixa enregistradora i els havien deixat en un amagatall que els lladres no van saber trobar.

Cada any igual

El bar ocupa una caseta situada entre la piscina i el camp de futbol, i està una mica allunyada del carrer, circumstància que facilita la feina als delinqüents. De fet, segons explicaven ahir a la tarda la cambrera i uns clients habituals, cada estiu solen tenir com a mínim una visita d'aquestes.

“Hola”

Totes les obertures (porta, finestres i la barra, que dóna a l'exterior) es tanquen amb peces metàl·liques fixades amb cargols, excepte la porta, que es ferma amb dos cadenats. Precisament va ser trencant els cadenats que els lladres –s'ha de parlar en plural i de l'ús d'una furgoneta o camió, per les dimensions del rentaplats i la gran quantitat de gènere que havien de transportar– van accedir a l'interior del bar. “Haguessis vist el panorama d'aquest matí”, explicava la cambrera, referint-se al regirament que havien trobat quan van obrir a dos quarts de vuit del matí. I entre material escampat, un detall: amb unes ampolles havien format la paraula “hola”. Al bar ho expliquen rient, per no plorar.

LA XIFRA

1
cop cada estiu,
com a mínim, entren a robar en aquest bar. Hi ha hagut anys que més vegades i tot.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.