Successos

S’intensifica la recerca del desaparegut a les Medes

La Guàrdia Civil ha intensificat la recerca de l’home desaparegut a les illes Medes amb un submarí no tripulat. Es tracta d’un submergible teledirigit, que es controla des de la superfície, i que va equipat amb càmeres especials per rastrejar el fons marí. Té una autonomia de sis hores. El dispositiu l’ha cedit l’empresa Hidrosfera, de Palamós. La recerca del desaparegut, un home de 41 anys, va començar ara fa deu dies. Durant aquest temps, els submarinistes del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) han pentinat més de 500.000 metres quadrats, fent immersions constants, per intentar localitzar el desaparegut.

El desaparegut és un veí de l’Estartit de 41 anys. No se’n sap res des del diumenge 24 d’octubre a la tarda, quan va sortir a navegar amb un amic i va llançar-se a l’aigua. L’amic, en veure que passava massa estona, va intentar buscar-lo, sense èxit, i va donar l’alerta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia