Successos

policial

Detingut per haver disparat trets a Lladó

Els mossos van trobar beines d'arma de foc al terra i cinc vehicles danyats

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 43 anys que darrerament residia a Lladó, acusat de provocar danys a vehicles, de desordres públics i de tinença il·lícita d'armes.

Els fets van començar la matinada de diumenge, pels volts de quarts de cinc, quan alguns veïns van tenir un ensurt. Van alertar els Mossos d'Esquadra que sentien sorolls al carrer que atribuïen a un home que provocava aldarulls al centre del poble i que semblava que estava disparant trets amb una arma de foc. En arribar al lloc, els agents van trobar cinc vehicles danyats i alguna beina d'arma de foc al terra, i van detenir l'home acusat de provocar danys i desordres públics. Un cop el detingut va passar a disposició judicial, el jutge va dictar una ordre d'allunyament del poble com a mesura cautelar. Sembla que els danys als cotxes els hauria causat amb un bastó de muntanya.

Dos dies després, dimarts al migdia, l'home va tornar a aparèixer al poble, cosa que va alarmar els veïns, que van avisar immediatament els Mossos. Els agents el van detenir per trencament de l'ordre judicial, i també per tinença il·lícita d'armes, ja que li van trobar un revòlver pel qual no disposava de la llicència. Ahir a la tarda el detingut estava pendent de tornar a passar a disposició judicial.

Els veïns, alterats

El tinent d'alcalde de la població, Ramon Brugués, va indicar que el detingut no està empadronat al poble i va afirmar que desconeixia on tenia la residència. Brugués va reconèixer que els veïns estaven una mica alterats pels aldarulls provocats i sobretot pels danys causats a alguns vehicles de veïns que els tenien degudament aparcats al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.