Successos

Un mort i un ferit en un xoc frontal a Sant Feliu de Buixalleu

Un camió i un turisme han topat aquest migdia a la GI-553

Aquest gener han perdut la vida 12 persones en accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya

El conductor d’un turisme ha mort aquest divendres en un accident de trànsit a Sant Feliu de Buixalleu (La Selva).

El sinistre ha passat pocs minuts abans de la una del migdia al punt quilomètric 5,8 de a la GI-553, en sentit Arbúcies. Per causes que ara s’investiguen, s’ha produït un xoc frontal entre un camió i un turisme. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del cotxe. Es tracta d’un home de 59 anys, veí de Sant Vicenç de Montalt.

L’ocupant del camió ha resultat ferit i ha quedat atrapat a la cabina. Efectius dels Bombers l’han hagut excarcerar fent una obertura lateral posterior. El ferit ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat de gravetat menor.

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han activat arran de  l’accident. Els Bombers han efectuat tasques d’excarceració.

La via s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa al punt del sinistre.

Amb la víctima mortal d’aquest accident ja són 12 les persones que ham mort aquest any en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de carreteres catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia