Successos

Jutgen un home per retenir l’exdona i ruixar-la amb lleixiu

La fiscal demana 14 anys d’internament psiquiàtric per a l’acusat

Els fets van passar a Puigcerdà el maig del 2019

L’Audiència de Girona va jutjar ahir un acusat de retenir l’exdona en un pis de Puigcerdà, agredir-la físicament i ruixar-la amb lleixiu. Els fets van passar a finals de maig del 2019. Segons va informar l’ACN, el processat, que té diagnosticat un trastorn mental, tan sols va respondre dues preguntes de la defensa. La víctima, per la seva banda, va declarar que aquell dia l’home estava “fora de si”, que mentre la va tenir tancada al pis no va deixar de colpejar-la, i que li va tirar el desincrustant al damunt perquè sabia que era al·lèrgica al lleixiu. La fiscalia demana 14 anys d’internament psiquiàtric per a l’acusat, i l’acusació particular, set anys i mig de presó. La defensa vol l’absolució i, tot i que no s’oposa al fet que segueixi tractament, veu “desproporcionat” que se l’interni.

Els fets que van arribar ahir a judici van tenir lloc el 31 de maig del 2019. Segons va relatar la víctima, aquell dia l’acusat la va seguir pel carrer després que ella anés a veure les seves filles a la sortida de l’escola. Eren quarts de dues de la tarda. La dona va explicar que, des d’un primer moment, ja va veure que el processat “no estava bé” i que se li notava que feia dies que no dormia. Quan van arribar a l’habitatge on ella vivia, un quart pis situat en un edifici de Puigcerdà, l’exdona va relatar que l’acusat va entrar-hi “per la força” abans que ella tingués temps de tancar la porta. A partir d’aquí, la víctima va explicar que ell va començar-la a colpejar, amb cops de puny i puntades de peu, i que li va dir que no en sortiria en vuit dies. “Estava molt trasbalsat, histèric i totalment fora de control”, va relatar la dona, que va dir que fins i tot la confonia amb la filla que tenen en comú. Segons la dona, dins del pis, l’home l’havia ruixat amb una garrafa de 5 litres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia