Successos

Els Mossos investiguen la mort violenta d’un home a Lleida

La víctima, que ha estat trobada al carrer, al barri de la Bordeta, hauria rebut entre 10 i 12 ganivetades

L’agressió s’ha produït de matinada i a pocs metres del lloc s’hi ha trobat un taxi amb el motor engegat i la porta del conductor oberta

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort a ganivetades d’un taxista a Lleida.

La policia ha estat alertada cap a dos quarts de tres de la matinada d’aquest diumenge que hi havia una persona inconscient amb signes de violència al carrer, segons ha informat Mossos d’Esquadra en un comunicat.

Un testimoni ha trobat la víctima malferida al carrer del Sifó del barri de la Bordeta, al sud-est de la ciutat, i ha donat l’avís al 112.

Fonts properes al cas han explicat a l’agència ACN que l’home hauria rebut entre 10 i 12 punyalades al coll i l’esquena. El ferit ha estat traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat molt greu a l’Hospital Arnau de Vilanova, però ha mort tres hores després, cap a dos quarts de sis.

Segons han explicat les fonts, a uns 50 metres del cos hi havia un taxi amb el motor engegat i la porta del conductor oberta. La possible arma blanca homicida s’ha localitzat al terra en un altre carrer del barri de la Bordeta pròxim als fets.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent s’han fet càrrec del cas i busquen l’autor de l’agressió mortal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia