Successos

Successos

Un home es llança al buit després de ferir la seva parella a Tarragona

L’agressor ha estat ingressat en estat molt greu a l’hospital Joan XIII

La víctima ha patit ferides lleus i no ha requerit hospitalització

Un home ha patit lesions molt greus en llançar-se al buit per un celobert d’un habitatge situat a la Part Alta de Tarragona. El ferit s’ha intentat suïcidar després d’agredir la seva parella, un altre home.

El succés ha passat cap a dos quarts de vuit del matí al carrer Civaderia de Tarragona, quan l’agressor ha apunyalat el seu company amb una arma blanca. Posteriorment, s’ha ferit a ell mateix amb la mateixa arma i ha anat cap a un balcó que dona a un pati interior de l’edifici amb intenció de llançar-se al buit.

Els veïns han alertat la policia del succés i els Mossos han intentat dissuadir-lo de saltar, però finalment ha saltat des d’una altura d’uns deu metres.

L’home ha estat ingressat en estat molt greu a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. L’agredit ha patit ferides lleus i ha estat atès al lloc dels fets.

Els Mossos han obert una investigació sobre l’intent d’homicidi i posterior intent de suïcidi. La policia atribueix al presumpte agressor els delictes de temptativa d’homicidi i lesions per l’agressió,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia