Punt divers

L'Ajuntament de Verges i la delegació del Govern acorden prioritzar la inversió en la xarxa de sanejament de la població

COMARQUES GIRONINES

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, ha visitat aquest divendres l'Ajuntament de Verges, on s'ha reunit amb l'alcaldessa de la població, Marta Payeró. En el marc de la trobada, Martinoy i Payeró han acordat centrar els esforços dels propers anys en la xarxa de sanejament d'aigües de la localitat. Actualment, ja està elaborat el pla director del clavegueram i el consistori presentarà a la Generalitat els projectes executius per poder solucionar el sanejament en diverses fases, que s'inclouran en la propera convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC). Segons el delegat, 'es tracta d'una obra més pràctica que visible, molt important pel municipi i que suposarà un progrés en la qualitat de vida del veïns'. La comitiva ha visitat el rec del Molí i també l'escola Francesc Cambó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.