Successos

Enxampen a Ripoll tres homes amb un quilo de marihuana al cotxe

Van llençar una motxilla amb la droga per la finestra i van acabar atrapats en una pista forestal sense sortida

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, d’entre 19 i 22 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, el conductor també va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i un delicte de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Va passar el 21 d’abril a Ripoll en un control de prevenció de robatoris al Ripollès a la carretera C-17. Els agents van veure un vehicle que s’apropava a tota velocitat i que, fent cas omís a les indicacions, va seguir endavant tot obligant els agents a apartar-se per no ser atropellats. Durant la persecució, els sospitosos van llençar una motxilla on, al seu interior, van constatar que hi havia 1 kg de marihuana.

L’intent de fugida va quedar frustrat al cap de pocs quilòmetres de circular de forma temerària. El conductor va accedir a una pista forestal fins que no va poder seguir perquè el camí s’acabava.

Quan els mossos van comprovar l’interior de vehicle, van trobar-hi restes de cabdells de marihuana, diners en efectiu, un ganivet i cinc telèfons mòbils. Davant les evidències, els tres homes van quedar detinguts.

El 22 d’abril van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia