Successos

Condemnat a 7 anys i mig de presó l’acusat d’intentar matar la companya de pis a Palamós

L’Audiència de Girona ha condemnat a 7 anys i 6 mesos de presó l’acusat d’intentar matar la companya de pis a Palamós assestant-li 30 ganivetades en ple estat d’alarma. La sentència conclou que Martí Solís va atacar la víctima a traïció, sense que tingués possibilitats de defensar-se i amb acarnissament: “Li va provocar un gran nombre de lesions a pràcticament la totalitat de l’anatomia corporal, algunes especialment doloroses i innecessàries”. El tribunal el condemna com a autor d’un assassinat en grau de temptativa i li aprecia atenuants de confessió, perquè ell mateix es va entregar als Mossos, i de reparació del dany pels diners que ha consignat per fer front a la indemnització.

L’acusat i la víctima compartien pis al carrer Dues Palmeres de Palamós. La sentència de la secció tercera de l’Audiència de Girona, de la que ha estat ponent el magistrat Manuel Marcello, recull que cap a les onze de la nit del 10 de juny del 2020 van començar a discutir per un afer domèstic. En concret, la víctima li va retreure que no hagués rentat un bol d’amanida i que volgués sortir al carrer “a aquelles hores, amb l’estat d’alarma existent”.

La discussió “va anar pujant d’intensitat” i la víctima el va amenaçar amb trucar a la policia i denunciar-lo. Aleshores, l’acusat “va reaccionar clavant-li un cop de puny a l’estómac i fent-la caure al reposabraços del sofà”. Segons la sentència, va ser en aquest moment quan, “per sorpresa i de manera inesperada”, va treure una navalla i la començar a apunyalar arreu del cos sense fer cas de les súpliques de la víctima dient-li que parés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia