Punt divers

Restablerta circulació AP-7 després d'aparatós accident entre dos camions

Bàscara

La circulació a l'autopista AP-7 s'ha restablert completament a les 04:15 hores d'aquesta passada nit, després de l'aparatós accident ocorregut ahir a la tarda a Bàscara (Alt Empordà) entre dos camions, que es va saldar amb una persona morta i dues ferides, una d'elles de gravetat.

L'accident va passar poc després de les cinc de la tarda al quilòmetre 40 de l'AP-7 quan, per causes que encara es desconeixen, un camió que circulava en direcció a Barcelona va envestir un altre camió que es trobava detingut al voral per una avaria.

El vehicle avariat transportava diòxid de titani, una substància no tòxica ni inflamable, mentre que l'altre, que anava carregat amb rentadores per al desballestament, es va incendiar, fet que va causar la mort del seu ocupant, que va quedar atrapat al seu interior.

En el sinistre van quedar ferides dues persones més que viatjaven amb el mort, una d'elles de gravetat, que va ser traslladada amb helicòpter fins a l'hospital de Figueres (Alt Empordà), segons els Mossos d'Esquadra.

Els dos ocupants del camió avariat, de la seva banda, van resultar il·lesos. L'accident va obligar a tallar inicialment l'AP-7 en els dos sentits de la marxa, fet que va provocar retencions de fins a set quilòmetres a la zona.

Sobre les 20:00 hores es va habilitar un carril en sentit contrari per al pas dels vehicles que circulaven en direcció a Barcelona, mentre que la circulació s'ha restablert completament a les 04:15 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.